Anti-Gravity League

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Senaste nytt!

E-mail Print

 

Byggnation pågår!

 

Efter många timmar med papper, penna och dator så är äntligen layouten på displayen klar.Det har varit mycket funderande och skissande för att hitta en layout som känns bra och som blir lätt överskådlig. Vi har valt att tillverka moduler enligt ritningen till vänster som sedan sätts ihop till en hel skärm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

När vi började skissa på skärmen så tänkte vi oss två textrader i övre fältet men konstaterade ganska snart att det fanns ett behov för tre om det skulle bli lättläst och överskådligt. Bilden visar en tänkbar layout för momentet speed. Skulle det visa sig att detta inte är det mest optimala så har vi möjligheter att själva göra förändringar eftersom att det i skärmpaketet ingår en dator för att styra resultattavlan. Samtidigt som modulerna produceras så har bygget av ett skåp påbörjats som ska inrymma samtliga detaljer som hör till. För att lätt kunna flytta anläggningen och ha den hjulburen har en släpkärra köpts in för ändamålet.

På återhörande!

/Bjarne

 

 

Comments  

 
# 2013-04-15 20:39
Äntligen får vi se en genomtänkt fungerande signal- och resultatanläggn ing i Sverige! Jag kommer med intresse att följa utvecklingen.
/Leif
Reply | Reply with quote | Quote
 

Sök på AGLs sidor

AGL Event

No events

AGL stödjs av...